Naar de Eleos website
ambulante zorg deeltijdbehandeling preventie & dienstverlening
 

Problemen? vraag het aan een hulpverlener van Eleos!

Heb jij een serieus probleem waar je graag eens over wilt praten met een hulpverlener van Eleos? Mindguide biedt je die mogelijkheid.

Vul op het onderstaande formulier je gegevens in en je krijgt altijd een persoonlijk en deskundig antwoord.

Het kan gaan om een korte mailwisseling met een hulpverlener. Zo'n mailcontact is bedoeld om een globale inschatting te maken van je probleem. Zo kan de hulpverlener je bijvoorbeeld praktische adviezen geven en/of doorverwijzen naar passende hulpverlening.

Het is mogelijk om de vraag anoniem te stellen, maar hoe beter de hulpverlener je situatie kent, hoe beter hij of zij je vraag kan beantwoorden.

Acute hulp nodig?
Als jijzelf, of iemand uit jouw omgeving, in een (levens)gevaarlijke situatie komt, of dreigt te komen, vraag dan een volwassene om hulp of neem contact op met de huisarts. Buiten kantoortijden krijg je een bandje te horen met een telefoonnummer van de huisartsenpost waar je dan naartoe kunt bellen.

Wat is je leefdtijd  
Je bent een   
 
Wat is je voornaam?  *
Wat is je e-mail adres?  *
Woon je nog thuis?   
 
Provincie?
Hoe ziet jullie gezin er uit?  
Wat is je voornaamste dagvulling?   
  
  
Heb je al hulp?  
Wat is je probleem?  *
Controle:
o s p z v g k f 5 g 7 l
  (Neem de 4 letters en 2 cijfers over ter controle)Om dit reactieformulier te kunnen versturen is het nodig alle velden met gemarkeerd met een * in te vullen.

 

Heb je een vraag?

Voor vragen over een verwijzing, een aanmelding, de wachtlijst, een intake of een behandeling kun je bellen met de afdeling Jeugd.

regio

vestigingen

tel. 

Noord

Zwolle, Almelo

088-892 00 10

Midden 

Amersfoort, Ede

088-892 00 50

Zuid

Dordrecht, Goes

088-892 00 60